Er du i tvivl om, hvilken firmagave du skal have, så vil jeg meget gerne snakke med dig om det. Det er altså ret fedt at tænke på, og jeg håber sådan set bare, at det snart er gået op for dig, hvad du rent faktisk kan opnå med en god firmagave. Det er vildt mange ting, og du kan helt klart gøre et stort indtryk på dine kunder og ansatte. Dine kunder vil opleve et meget højt serviceniveau, firmagaver3 og du vil virkeligt få meget ud af at gøre dette. Det syntes jeg altså helt klart, at du skal overveje, og jeg kan sådan set heller ikke være et eneste sekund i tvivl om, at du er nødt til at give mig ret i dette. Det er jo ret vildt at tænke på, og jeg håber sådan set bare, at det på et eller andet tidspunkt kommer til at gå op for os, hvad der rent faktisk er muligt. Det er jo sådan, at du også motiverer dine ansatte med en god firmagave, og derfor skal du også sørge for, at den er god. Jo bedre din firmagave er jo bedre resultater vil du også opnå ved at give en firmagave.

Husk firmagave

Det er derfor også utroligt vigtigt, at du ikke glemmer, at give denne firmagave. Det er i hvert fald nok det dummeste du kan gøre, og jeg er sådan set ikke et eneste sekund i tvivl om, at det også er nødt til at gå op for dig på et eller andet tidspunkt. Det er altså ret fedt at tænke på, og jeg håber sådan set bare, at det også kommer til at give mening for dig at gøre dette i fremtiden. Det er altså ret fedt at tænke på, og jeg håber sådan set bare, at det snart er gået op for dig, hvad der er muligt. Det er ret fedt at tænke på, og jeg håber altså virkeligt bare, at det snart er gået op for dig, hvad jeg rent faktisk mener om folk der har fået en firmagave.