Der findes mange gode sider, at købe pigetøj på, og jeg kender også selv et par gode. Jeg kender faktisk langt flere end de fleste, og hvis jeg var dig, så ville jeg også lige overveje, om man måske ikke skulle begynde at finde ud af, om ens udvalg af pigetøj måske ikke også bør at blive udvidet. Det kan det jo hurtigt og billigt blive på nettet, da de nemlig har et kæmpe stort udvalg af pigetøj. Det er super fedt, og jeg er virkeligt ikke i tvivl om, at det snart bør at være gået op for os, og hvis det ikke er sket endnu, Pigetøj4 så håber jeg da også, at det snart kommer til at ske. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, at du snart bør at have indset, at alt hvad der hedder pigetøj virkeligt også er værd at gå efter. Det er i hvert fald min mening, og jeg vil da helt klart også håbe, at det snart er gået op for dig, hvad du rent faktisk kan bruge mere pigetøj til. Du kan øge din selvtillid, og mange gange vil du også kunne få flere veninder med pigetøj.

Veninder og pigetøj

Det hænger jo nu en gang sådan sammen, at man virkeligt kan opnå mange ting med pigetøj og en af de mange ting er altså, at man kan få flere veninger. Det skyldes simpelthen, at man virker mere attraktiv med mere moderne pigetøj, og det er altså med til at give en flere venner og veninder. Det er videnskab, og det er blevet dokumenteret flere gange. Jeg ville da virkeligt også ønske, at det rent faktisk var tilfældet, da det jo mange gange er svært at forholde sig til andet. Det siger mange i hvert fald, og derfor har de også nok i at arbejde med pigetøj.