Silke undertøj er ikke bare silke undertøj, fandt jeg ud af, det hedder med fint Fransk ord silke lingeri.

Jeg skulle finde en fødselsdagsgave til min kæreste. Hun ønskede sig silke undertøj bland andet “trusser og chimiser”. Jeg spurgte hende om hvor jeg kunne finde “sådan noget”, “bare søg efter lingeri online” sagde hun. Jeg startede så min computer og begyndte at søge efter lingeri online.

Der var jo en million resultater, jeg fandt også en del webshop på søgningen lingeri online, men jeg synes ikke det var så let. Det var lige indtil jeg fandt siden Violasky.dk. Vintage lingeri

Alle de andre shops havde både silke trusser og silke chemiser, men jeg viste ikke hvordan jeg skulle vælge.

Men hos Viola sky have de en guide til mænd, der stod hvordan jeg skulle vælge de helt rigtige trusser og chemiser til kæresten. Ydermere havde de også en virtuelt prøve rum, der kunne man via et skema se hvilken størrelse man skulle købe hvis man bare havde pigens mål.

Det var ikke noget problem, jeg havde stadig den kontaktannonce fra det dating site hvor vi fandt hinanden, og der havde kæresten skrevet sine mål, en af grundende til at jeg faldt for hende.

Jeg fik så bestilt og betalt, det gik også super nemt. Det blev så kærestens fødselsdag, og pakken fra violasky kom, jeg ved ikke hvem der blev mest overasket hende eller jeg.

Det var godt nok en flot indpakning, jeg troede først der var sket en fejl og der var blevet sendt en pakke Belgisk chokolade. Så flot havde jeg ikke regnet med at man kunne pakke silke undertøj ind.

Selvom du ikke lige skal købe silke undertøj til kæresten kan jeg kun anbefale at du besøger siden violasky.dk, de har også nogle super flotte billeder.

[