Er I på jagt efter inspiration til det kommende bryllups servering? Det er en stor opgave at beslutte serveringen til et bryllup, og her er drikkevarerne blot en lille del.

Når det kommer til drikkevarer til et bryllup, er det de færreste, der vælger noget helt anderledes. Den traditionelle øl- og vinbar, er det sikre valg, men det er også meget almindeligt.

Hvis I vil prøve noget nyt og anderledes, så vil bubble tea helt sikkert vække nysgerrighed blandt bryllupsgæster i alle aldre.

Hjemmelavet bubble tea

Bubble tea er en forfriskende drik, som stammer fra Taiwan. Drikken består af kold te med boba perler. Perlerne springer i munden, når de tygges, hvilket giver en sjov og anderledes drikkeoplevelse.

Boba perler kan købes eller laves fra bunden. Se opskrift på bubble tea og boba perler på https://www.hurtigmums.dk/bubble-tea/. Bubble tea er nemt at lave, og kan bruges som en sjov og anderledes forfriskning til et bryllup.

Lækker forfriskning for gæster i alle aldre

Bubble tea er en drik, som mange endnu ikke har opdaget. Specielt den ældre del af selskabet vil nok ikke kende til konceptet. Dette er blot med til at gøre bubble tea til et perfekt sjovt indspark.

De unge til brylluppet vil nok kende til bubble tea, og måske også være ganske glade for drikken. Bubble tea er en sød drik, som eksempelvis kan fungere som en del af desserten.

Smukke bryllupsbilleder

Et bryllup er en stor begivenhed i vores liv, og det skal selvfølgelig også foreviges. Smukke billeder fra brylluppet er et vigtigt element til at huske på denne specielle dag i mange år frem.

De bedste billeder kan blive taget ved at gøre brug af en professionel fotograf. Find en fotograf på bryllupsfotograf.me, som hjælpe jer med at forevige jeres specielle dag.