Det er fedt, når der er nogle, der kan lave ting, der minder om det virkelige – og sådan er det nemlig med et hardballvåben! Det ligner det rigtige, og derfor tiltrækker det også mange våbenentusiaster!

Til våbenentusiasterne

Der er mange mennesker, der er helt vilde med våben. De drømmer om følelsen af at gå rundt med et rigtigt våben – og skyde med et. For dem kan det måske synes ærgerligt, at lovgivningen dikterer, at vi ikke må bære våben og gå rundt og skyde på det, vi har lyst til. Men det kan være farligt at have våben liggende, så det er også med god grund, at vi har vores lovgivning. Der kan nemlig være situationer, når våbenet bliver brugt utilsigtet, og derfor kommer til at ramme noget forkert. Det gælder desuden både for rigtige våben, men også for hardballvåben – for det gør ondt at blive ramt med en!

Det ligner et almindeligt våben

Du kan derfor leve dig mere ind i fantasien om at få lov til at skyde med et rigtigt våben! På afstand er der nok ingen, der kan se, at du ikke bærer et rigtigt våben. Når man holder det i hånden, kan man dog godt mærke forskel – men den er ikke stor!

Kend lovgivningen

Når man ønsker at anskaffe sig et hardballvåben, skal man også kende til de regler om hardball våben, som der er. Det er f.eks. ifølge lovgivningen ikke tilladt at bære et hardballvåben i det offentlige rum – netop fordi de så meget ligner ”det rigtige”.

Måske et gevær?

Det kan også være, at du i stedet for skal skaffe dig et PCP luftgevær – her kan du præcisionsskyde med lang afstand. Det gode ved et luftgevær er også, at du hverken skal have jagttegn eller særlig tilladelse til at købe det!