Den kreatin, som min krop selv producerer, er ikke nok for mig

Kreatin er jo noget, der produceres som en hel naturlig proces inde i kroppen. Det gør det, og så lægger denne kreatin sig inde i kroppens muskler. Men derudover, så kan man også tage ekstra kreatin som et tilskud til sin kost, og det har jeg valgt at gøre. Grunden til, at jeg har valgt at gøre det på denne måde er fordi, jeg har måttet konstatere, at den kreatin, som produceres helt naturlig inde i min krop, ikke er nok i forhold til, hvor meget kreatin, jeg gerne vil have inden i mine muskler. kreatin2Jeg vil jo gerne have, at de fungerer så optimalt som muligt ved at være så stærke som muligt. Det handler om, at være den bedste udgave af sig selv som person, og på samme måde er det med musklerne. Der handler det om at have så stærke muskler, som det kan lade sig gøre, for så har musklerne fået opnået at komme til den tilstand, hvor de er det bedste, de kan være.

Det med, at kroppen selv producerer kreatin, det kaldes at kroppen syntetiserer kreatin

Processen inde i kroppen, hvor kroppen producerer kreatin kaldes for en syntetisering. Det hedder, at kroppen syntetiserer kreatin inde i musklerne, og at det er igennem denne proces, at musklerne kommer til at indeholde nok kreatin. Musklerne består jo af langt flere bestanddele end blot kreatin, og det er altså derfor ikke kreatin, der sørger for hele musklens tilstand. Andre stoffer skal også være til stede, for at musklerne kan yde deres bedste, og herunder er et af de andre vigtige stoffer protein. Man skal derfor også sørge for at få godt med protein ind i kroppen, for at man får en muskelmasse, der er i god stand.