Jeg synes der er rigtig store fordele ved at have en ringslynge, og det vil jeg nu fortælle en lille smule om. Det vil jeg, da jeg har hørt at der er mange forældre, der ikke overvejer en babyslynge, hvilket kunne pege på at det måske slet ikke er et så almindeligt valg at have en babyslynge, som man skulle tro. Jeg har som sagt valg at købe en babyslynge, og det har jeg ved et helt bevidst valg. Noget af det, som jeg i særlig grad synes der støtter op om dette valg, det er den nærhed, den skaber mellem mig og mit barn, idet mit barn kan lægge sig helt ind til mit bryst, og på denne måde automatisk vil føle sig meget tryg.

Vælg en babyslynge for dit barns tryghedBabyslynge,

Trygheden for mit barn, og intimiteten mellem mit barn og jeg, det er de ting, der gør at jeg er så glad for mit valg. Jeg synes der er så mange fordele ved at have en babyslynge, at jeg virkelig synes at det er noget alle og enhver burde overveje. Jeg ser i hvert fald ikke selv en grund til ikke at gøre det. Når jeg snakker med nybagte mødre om mit valg, kan jeg godt mærke på dem, at de synes at det er en interessant tanke, og det jeg ofte tolker er, at de også selv kunne være interesserede i at tage samme valg, som jeg har gjort. Derfor synes jeg det giver rigtig god mening at udbrede kendskabet til babyslynge til alle nybagte mødre, så alle får muligheden for i hvert fald at tage stilling til om sådan en kunne være noget for dem eller ej. Og det er faktisk den mission jeg er på ved at skrive denne artikel.