Hvis man er så heldig at have en dejlig stor have, hvor der er mulighed for, at man kan dyrke sine egne ting, så gælder det bestemt også om at udnytte det. Følelsen af at lave en ret, en kage eller lignende af sine egne råvarer er nemlig helt fantastisk. Og derudover er det også bare super hyggeligt at kunne gå rundt og hygge om sin have, da den friske luft jo gavner os alle.

Så se med her og find ud af, hvorfor det er så dejligt at kunne bruge haven til mere end bare at lave havearbejde.

Det er dejligt at kunne bruge haven

Når man er så heldig at have en have, hvor der er plads til lidt af hvert, så skal man bestemt også prioritere, at en del af den skal gå til en lille køkkenhave eller i hvert fald et sted, hvor man kan dyrke sine egne frugter og grøntsager.

For udover at det selvfølgelig er super dejligt at have sit eget, private uderum, hvor man kan trække frisk luft, når man vil, så er det også rigtig dejligt at se ting, man selv har dyrket, indgå i lækre madretter. Det kunne eksempelvis være en lækker omgang rabarbergrød.

Prøv en omgang hjemmelavet rabarbergrød

Hvis du eksempelvis dyrker rabarber i din have, er det nemlig oplagt, at du også prøver dig frem med nogle lækre opskrifter, hvor rabarber indgår. Det skal nok imponere dine gæster, og selvfølgelig også dig selv!

Med denne opskrift på hjemmelavet rabarbergrød kommer du i hvert fald helt sikkert til at opleve, hvor dejligt det er at have en have, hvor man kan dyrke sine egne grøntsager og frugter.