Går du og overvejer ejendomsservice? Ejendomsservice omfatter en bred vifte af ydelser og arbejdsopgaver, som er med til at vedligeholde din bolig og omliggende arealer. Det er et rigtig populært valg, især for både små og store boligforeninger, som gerne vil have styr på de praktiske foretagener. 

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice omfatter en professionel service, som tager hånd om både små og store praktiske opgaver ved din ejendom. Det kan være alt fra at få pudset vinduerne og vasket trapperne til at få fjernet alger på facaderne eller ryddet sne udenfor. 

I det hele taget handler ejendomsservice om at få varetaget en lang række praktiske opgaver, som er for omfattende og tidskrævende til at klare på egen hånd. 

Er ejendomsservice for alle?

Der er naturligvis ingen regeler for, hvem der kan benytte sig af ejendomsservice. Løsningen benyttes oftest af større boligforeninger som for eksempel lejlighedskomplekser. I boligforeninger kan man oftest ikke forvente at beboerne selv går ud og rydder sne, pudser vinduer eller vasker trappeopgangen. Derfor er det typisk her at man ansætter en handyman, vicevært eller anden form for service gennem en ejendomsservice virksomhed. 

Du kan naturligvis godt bestille ejendomsservice til din private bolig. Det er især et plus, hvis du ejer en stor bolig eller har et tilknyttet stort udendørsareal, som har brug for vedligeholdelse. 

Er ejendomsservice dyrt?

Prisen på den ydelse du bestiller afhænger naturligvis af omfanget på opgaven. Ofte har en ejendomsservicevirksomhed ikke fastlagt priser, men blot et estimat. I kan i fællesskab aftale en pris, som passer på opgavens omfang og dit budget.

Du har ofte mulighed for at indhente gode rabatter, hvis du benytter dig af den samme virksomhed til samtlige opgaver over længere tid. Derfor er det fordelagtigt at finde en god og erfaren virksomhed, som du kan stole på.