For en uge siden var jeg lige en sviptur nede og handle på Vesterbro.

Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på el løbehjul til voksne og cykelstierne var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Først blev jeg lidt frygtsom og forstod ikke helt hvad det var og hvorfor det var sådan! Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og var løbehjulene egentlig nemme at køre på.


Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Lime, Wind, Circ eller Voi. Måske skulle jeg selv prøve disse løbehjul, tænkte jeg så. På min mobil fandt jeg en app altså et program til mobilen. Så derfor søgte jeg hurtig på Lime rabatkode, som var den software jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.


Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden virkede fint. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en rabatkode til den her app, der var der også en del andre interessante rabatkoder som man kunne bruge. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Byen for sanserne

Men en muse i ryggen begyndte jeg at tænke oplevelser i det urbane rum i en radikalt anderledes form. Derfor parkerede jeg min bil i gåafstand med en ny ParkMan rabatkode, hvilken jeg også havde været så smart at finde online. Så var jeg nemlig ude og prøve en af de hersens skatebaner. Jeg havde fornøjelsen at prøve at køre på de hersens inliners, som er en slags rulleskøjter. Men der er kun hjul på en række. Det er derfra navnet inliners kommer fra, da hjulene står “in line”. Det er sjovt, men det er også svært! Så trods at jeg var pakket ind med alt det beskyttelsesgrej jeg kunne finde præsterede jeg alligevel at tage en tur på rumpetten.


En af grundene var, at jeg lige skulle prøve den lille rampe, og da jeg nåede til den,, så var der ikke mere mod tilbage og jeg panikkede og dette resulterede naturligvis i at jeg mistede balancen fuldstændig og endte på en ualmindelig uhensigtsmæssig måde på asfalten.


Lidt efter jeg havde fået pusten igen var der et par unge fyre der lige ville høre mig om jeg ikke kunne tænke mig at spille med i deres kamp og de manglede lige en sidste spiller. Det var en kamp i noget der hedder floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var særlig god til floorball og jeg tror, at drengene på det hold, som jeg kom på fortrød at jeg spillede med dem. Målene blev i hvert fald ved med at gå i mod os men det var underholdende at prøve spillet floorball.

At udnytte rummet i byen på en anden måde er nu noget jeg har sat mig for som et projekt. Derfor skal jeg nu lære og prøve følgende: At sende pile med en af de der professionelle compound buer mod skydeskiver af den ene og anden slags, hoppe rundt og udnytte kroppen med parkour og Streetmovment på Vesterbro, skyde med hardballvåben udendørs på Skovbanen i Taastrup og sidst men ikke mindst at spille keglefodbold i Dragør.